sh0ut 0ut here !

Saturday, November 16

Excited + berdebar

Alhamdulillah. Salam kuhulurkn buat pembaca blog sekalian^^.
 
******
 
Eh, sedar tak sedar aku rase baru msuk belajar. feeling likes I'm new freshly junior. haha. but something went wrong not at all. When, I'm officially step into university, now I called ''siswi''.
ish, mne taknye aku masuk tup. tup. trus msuk bljr. ad0ii. nsibla sem 1 tak byk bnde yg aku kne cover balik. especially subj. pharmaceutical. ahaks. subj tuh mmg xyah cover sbb diorg  tak bljr lg wktu tu.
 
Then, bnde yg buat aku nervous skali, aku dh nk abeh utk special sem aku kali nih..tak sangka Alhamdulillah aku dpt mengharungi segala ujian aku disana utk sem kali ni. heeeeeee XD. dah laa sem ni laa paling byk aku practical kt lab. lebih kurg 16 ubat jgk laa yg aku buat. huh.
you know what for this sem ? aku excited nk tau tmpt practical aku. and inilh practical for the first time bebeh! eh, ckp pasal practical aku excited bkn sbb practical kt lab oke. n0w, I've to learn, study from practical in hospital. whoa!

Sir ckp kteorg ad lg 8 kali practical klu tak silap. semoga semuanya b'jln lncr. may Allah ease everything for this practical. not only for this sem, but then.
 
Tp aku cuak jgk sbnrnye. who's my partner nnti.. (>.<). madam ckp time practical ni laa kne buat btul2 sbb sng dpr marks. Then, try to present in a go0d way. oh. I hope that I'll get the one who gives their cooperation..
 
suddenly, aku terigt laa nasihat madam ni. you know, that everything past y0u've faced. learn from it. bkn thinking about quit mcm kwn2 korang. takde perjalan nk berjaya kt dunia perlu bersenang2. semua yang berlaku ad hikmahnye. ade caranya. pengorbanan + usaha itu laa bnde yg duk kte dgr2 .walupun bosan. itulah hakikatnye. and she said " skrg bkn waktu awk semua main2. you've to serious about you career., jgn bazirkn duit mak ayah sbb nk smbung bljr laa kononye. tp klu main tak k sme mcm org tak pergi bljr ? '' tepuk dada tnye diri sendiri. muhasabah balik.
 
Taon dpn mule dgn sem baru or sem 3 I've to refresh my brain to accept new things, new subj. madam said " that'll be tough subject the longer you studies here. even kt mne-mne pon sme.''
 
 
Pray for me success. success in my life and hereafter^^ and pray for me can get through all the face comes for me.

#May ALLAH bless you for those keeping dua'a for their friends^^



 
 


No comments:

Post a Comment