sh0ut 0ut here !

Thursday, March 28

The ch0sen 0ne

    first 0f all, eheh!! i want this bl0g cheer up :))
ntah pe2 laa n0nsense...hmm,,entry kali ni the ch0sen 0ne,ececey...
mcm lagu Maher Zain lh plak,,I kn0w y0u're the ch0sen 0ne..but kali ni bkn psl tuh..
I juz jd t'pikir 0rg len menerima je ape yg dpt, tp apabila kte dbri pilihan mesti skr utk kte buat keputusan,right??? and this happen t0 me!! and n0w..
***I'M GETTING OLDER!!!***
I have t0 cho0se right c0urse f0r me..and this is very imp0rtant, 
tp bkn sng utk fikir sume nih..nak tak nak kene jgk!!
bkn senang nk jd senang, bkn susah nk jd susah ><' 


f0r all my bel0ve friends sem0ga cita2 k0rang tercapai!
jgn lupe kte pulak ek..(^.^)
h0pe all 0f y0u be hepy wif y0ur c0urse`~

Saturday, March 23

yakinlah Allah lebih mengetahui

Dissap0inted..depressed. daydreamer. was 0bvi0sly n0t..but s0metimes it make me whirl t0 think the simple things..simple?? no,no,No! what's the best f0r me actually?,,i dunn0 ><'
***groggy***
s0metimes i feel like...
******forget it *******


I need t0 start thinking ab0ut my ''future'', anyway, I was thinking all this, but then s0mething happened that snapped me 0ut 0f my bad mo0d..><'
 and y0u kn0w, we must have honesty,satu pemikiran kedepan dan the imp0rtant is always think forward and of course you
 punya principal dalam hidup actually, must be very strong, determination untuk memajukan diri kedepan dan 
of course yang paling penting ialah ilmu. if we d0n't have memang kita tak pergi ke manalh
macam seorang professor kata manusia ini akan jadi seorang manusia kecuali dia buat dua perkara,
pertama ialah membaca, kedua ialah dia berinteraksi dengan orang berilmu,meant that
kalaukita nak berubah hakikatnya kena banyak membaca dan banyak berinteraksi dengan orang berilmu tidak kita "just a same person" (sama seperti dulu) (-.-)!