sh0ut 0ut here !

Friday, December 14

Lawatan kami ^.^

First2, smpai kami b'hnti kt masjid melaka ntah apelh nmenye lupe~,,then, lam kul 7 lbih kami bert0lak utk sarapan pg,,lps tuh, brulh kami b't0lk ke zo0 melaka..yah0o~



lalalalaaa~


haha,,candiiiiit
senyum semuuaa

cutekn teddy bear nih..hihi
piece!! ^^


then,,ni lwtn kami kt kilang r0ti high 5 setlh lame duk lam bas,,mmg lawak jgk sepjg lwtn nim..
ntah ape2 rr..semua cam bdk2 jep, kne dgr arhn..ahakz!







Hari seterusnye~ kami ke timesquare..huhu,,sje jalan2,,sblum nk ke tmpt main2..
punyalah mule2 ckp tak nak main yg tuh lh..last2 ha! amik kaw..main jgk akhirnye..
semua ketakutn kne hilangkn sbb nih bkn selalu p0m main..haha
mne taw sekali seumur hidup hahahhaa...!











candiiiesss!!!














punyalh nk main yg nih..haha hampeh aq x jd main,,
pening sgt2 lps main  yg cam penukul tuh >.<


punyalh igt p'mainan nih simple...last2 kne hempap,cian kwn aq..ha3

ni yg ketiga mcm nk mati je >.<''

ni lh tmpt first2 skali main..ha3





bile lg ek lwtn cam ni akn ade?? hmm,,dh abis sk0lh dh p0m..
bes jgk jln2 ngan kengkwn mcm2 ragam leh tgk hahhah!
tak sangka akhirnye pgi main sme2 ngan kwn2...huhu rse nk main lg jep sme2..
this mem0ries will last f0rever~ ^^"